Arizona Coyotes oli myyjän asemassa yhdessä tämän vuoden siirtotakarajan odotetuimmista treideistä. Jakob Chychrun irtosi lopulta hieman ennakoitua huokeammin, ja GM Bill Armstrong sai hieman lokaa niskaansa.

Armstrong vetoaa Cam and Strick Podcastissä siihen, ettei Chychrunin arvo ollut huikaiseva viime kauden peliesitysten oltua pettymys, eikä loukkaantumishistoriassakaan ollut kehumista. Viime vuoden draftin aikaan yksi tarjous olisi sopinut Coyotesille, mutta puolustaja itse ei halunnut mennä kyseiseen joukkueeseen. Toinen vaihtoehto tämän kauden aikana puolestaan ei houkutellut toimitusjohtajaa.

— Olisimme saaneet kaksi myöhäistä ykköskierroksen varausta ja meidän olisi pitänyt säilyttää itsellämme osa palkanmaksuvastuusta, Armstrong selitti tästä linkistä kuultavassa klipissä.

Andy Strickland

@andystrickland
Arizona GM Bill Armstrong breaks down the Chychrun saga. Full episode avail on all platforms. ⁦@CamandStrick#Yotes

Chychrun kaupattiin lopulta Ottawa Senatorsiin kahta kakkos- ja yhtä ykköskierroksen varausvuoroa vastaan. Kärkikierroksen vuoro tulee olemaan 11.-15. valinta tämän vuoden draftissa.