Columbus Blue Jackets kävi tiettävästi jo NHL:n siirtotakarajalla neuvotteluja Philadelphia Flyersin isokokoisen sentteri Kevin Hayesin siirrosta Ohioon.

Siirto ei tuolloin vielä toteutunut, mutta osapuolten on kerrottu harkitsevan treidin täytäntöönpanoa kauden jälkeen.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Columbuksen lisäksi myös Carolina Hurricanes olisi käynyt neuvotteluja 7,1 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan Hayesin siirrosta. Mies pitää kuitenkin Columbusta todennäköisempänä osoitteena ensi syksynä alkavalla uudella kaudella.

– Hänen (Hayesin) kanssa suurinta fania, Johnny Gaudreau ja Rick Nash, ovat siellä, Friedman muistuttaa.

Niin, se yhteys Gaudreaun kanssa! Gaudreaun on kerrottu olevan enemmän kuin innostunut mahdollisuudesta pelata jälleen yhdessä Hayesin kanssa. Kaksikko teki yhdessä tuhoisaa jälkeä Bostonin yliopistossa kymmenen vuotta sitten ennen molempien NHL-urien alkua.