Minnesota Wild on kaupannut viime vuosien luottohyökkääjänsä Jordan Greenwayn Buffalo Sabresiin.

Greenwayn, 26, kulunut kausi on ollut haastava. Vielä viime kaudella 62 pelissä 27 pistettä tehtaillut 197-senttinen ja yli satakiloinen hyökkääjäjärkäle on pelannut kuluvalla kaudella 45 ottelua vaisuin tehoin 2+5=7. Sabres maksoi Greenwaystä 2. kierroksen (2023) ja 5. kierroksen (2024) varausvuorot. Greenwayn kolmen miljoonan dollarin vuosipalkalla varustettu sopimus kattaa vielä kaksi seuraavaa kautta.

Greenwayn kauppa nosti heti pinnalle huhut Vancouver Canucksin Brock Boeserin siirrosta Wild-nuttuun. Wildin on kerrottu olleen jo hetken aikaa kiinnostunut hankkimaan Canucksin kaupitteleman tähtihyökkääjän riveihinsä ennen siirtotakarajan umpeutumista.

Wild vahvisti rivejään perjantai-iltana myös Detroit Red Wingsin hyökkääjä Oskar Sundqvistilla. 2,75 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva ruotsalainen on iskenyt kuluvan kauden 52 ottelussaan tehot 7+14=21. Siirron yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä.