Columbus Blue Jackets on kaupannut Gustav Nyquistin. Ruotsalaiskonkarille ottaja löytyi Minnesotasta.

Minnesota Wild luopui Nyquistin saadakseen viidennen kierroksen varausvuorosta. 33-vuotiaan hyökkääjän ei odoteta olevan pelikunnossa ennen runkosarjan loppua.

Nyquistin hankinta ei siis välttämättä vaikuta lainkaan Wildin palkkakattoon tällä kaudella. Playoff-paikka vaikuttaa kirjoitushetkellä melko todennäköiseltä, sillä pudotuspeliviivan toiselle puolelle matkaa on seitsemän pistettä.

Aiemmin NHL-urallaan Nyquist on aina yltänyt 40 tehopisteeseen, mutta tämän kauden tahdilla kyseinen rajapyykki olisi täydelläkin runkosarjassakin jäänyt saavuttamatta. 48 pelistä kasassa ovat pistelukemat 10+12=22.

Terveenä Nyquist vie palkkakatosta 2,75 miljoonan dollarin verran tilaa. Sopimus umpeutuu tähän vuoteen.