Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on neuvottelut Boston Bruinsin kanssa vaihtokaupan valmiiksi ”pöytälaatikkoon”.

The Fourth Period -sivuston päätoimittaja David Pagnottan tietojen mukaan Blue Jacketsin venäläispuolustaja Vladislav Gavrikov on siirtymässä näillä näkymin Bruinsin riveihin. Blue Jackets saisi mahdollisessa vaihtokaupassa Bruinsin 1. ja 3. kierroksen varaukset.

Gavrikovin hankkiminen vaatii Bruinsilta toimenpiteitä palkkakaton suhteen. Bruins yrittää aktiivisesti kaupata hyökkääjä Craig Smithin 3,1 miljoonan dollarin sopimusta toiselle NHL-seuralle.

– Bruinsin täytyy raivata palkkakattoonsa tilaa ennen vaihtokauppaa. Craig Smith on yksi pelaajista, joka on liipasimella. Toisaalta Blue Jackets ei voi odottaa loputtomiin. Jos jokin toinen seura tekee Gavrikovista paremman tarjouksen, aikovat he hyväksyä sen. Pallo on kuitenkin Bostonin päädyssä tällä hetkellä, Pagnotta kertoo Twitterissä.

27-vuotias Gavrikov on seurannut kolme edellistä Blue Jacketsin ottelua katsomon puolelta. Seura tiedotti venäläispakin olevan sivussa ”vaihtokauppaan liittyvien syiden takia”.

Gavrikov on kirjannut tällä kaudella 52 ottelussa tehopisteet 3+7=10.