Patrik Laineen tähdittämä Columbus Blue Jackets koki keskiviikon vastaisena yönä kovan kohtalon New Jersey Devilsin käsissä. Joukkueet etenivät ihan varsinaisen peliajan viimesille sekunneille tasaisesti, ja 2-2-tilanteessa.

Sitten loppusekunneilla matsi sai kuitenkin todella dramaattisen käänteen. Ryan Graves viimeisteli Devilsille 2-3-voittomaalin ajassa 59.58 – ja se syntyi Blue Jacketsin näkökulmasta todella masentavasti tarkalleen 1,4 sekuntia ennen päätössummeria.

– Mielestäni pelasimme erinomaisesti. Häviö on pettymys, mutta tässä huippujoukkuetta vastaan oli havaittavissa useita positiivisia juttuja, Blue Jacketsin päävalmentaja Brad Larsen sanoi NHL:n nettisivuilla.

Columbus-tähti Johnny Gaudreau oli samoilla linjoilla.

– Haluamme pelata tällä tavalla koko kauden. Valitettavasti emme ole pelanneet tällä tavalla kauden alussa. On kuitenkin hienoa nähdä joukkueen taistelevan näissä peleissä.

Laine saalisti Columbuksen väreissä yhden syöttöpinnan, samaan kykeni Erik Haula New Jerseyn leirissä.

Columbus tarpoo omassa divisioonassaan viimeisenä, 18 pinnaa toiseksi viimeistä paikkaa perässä. New Jersey on samassa divarissa toisessa päässä, kakkosena kolme pinnaa kärkeä takana.