Anton Forsbergin kammottava loukkaantuminen säikäytti NHL-fanit, -pelaajat ja -toimihenkilöt lauantain NHL-kierroksella. Ottawa Senatorsin ruotsalaisvahti kävi sunnuntaina magneettikuvauksessa tietääkseen, minkälaisilla vammoilla tilanteesta selvittiin.

Forsbergin molempien polvien sisemmissä sivusiteissä on repeämä. Senatorsin tiedotteessa hänen kerrotaan olevan sivussa toistaiseksi, mutta The Athleticin mukaan kausi on 30-vuotiaan kassarin osalta todennäköisesti ohi.

Vuoteen 2025 asti kiinnitetty Forsberg loukkaantui Zach Hymanin ajaessa maalille ja jalkojen jäätyä hankalaan asentoon. Jalat eivät ymmärrettävästi kantaneet tämän jälkeen, vaan hänet vietiin paareilla ulos kaukalosta. Vammoihin johtaneen tilanteen voit katsoa tästä linkistä.

Sens Communications

@Media_Sens
Injury update: #Sens GM Pierre Dorion informed media at practice this a.m. that goaltender Anton Forsberg (right and left knee MCL) will be out indefinitely while defenceman Jake Sanderson (UBI) will miss a minimum of the next two weeks.