Max Domia haukuttiin vuosi sitten ylihintaiseksi, ja Carolina Hurricanes hankki monipuolisen hyökkääjän täysin polkuhintaan. Tänä keväänä Chicago Blackhawksin suojatin palveluksia hamuaa mediatietojen mukaan ainakin kuusi joukkuetta.

The Hockey Writersin Michael DeRosan mukaan Domin riveihinsä haluavat ainakin Toronto Maple Leafs, New Jersey Devils, New York Rangers ja Dallas Stars. The Fourth Period sen sijaan kirjoittaa Winnipeg Jetsin ja Edmonton Oilersin kiinnostuksesta 27-vuotiasta toisen polven NHL-kiekkoilijaa kohtaan.

Konkreettisesti Domin kohdalla muuttuneita asioita ovat palkka ja tehokkuus. Viime kaudella Columbus Blue Jackets joutui maksamaan puolet vuoden 2013 ykköskierroksen varauksen viiden miljoonan dollarin tienesteistä saadakseen edes jotain takaisin pelaajastaan.

Viime kaudella vain 39 tehopistettä 72 ottelussa kerännyt Domi on tällä kaudella 60 tehopisteen vauhdissa. 48 pelin pistesaldo 14+21=35 oikeuttaa Blackhawksin sisäisen pistepörssin kärkipaikkaan jopa Patrick Kanen yläpuolelle.