Tulevana kesänä NHL:ään varattava Connor Bedard on esiintynyt läpi kauden todella tehokkaasti.

Vasta 17-vuotias hyökkääjä oli junioriliiga WHL:n viimeisimmillä kierroksella Regina Patsin suurin sankari, kun joukkue haki 6-5-vierasvoiton Calgary Hitmenistä. Varsinaisella peliajalla tehot 1+1 kerännyt Bedard iski ratkaisevan osuman voittolaukauskilpailussa.

Koko kaudella Bedard on saalistanut 36 ottelussa älyttömät tehopisteet 44+46=90, joten hän on peräti 143 pisteen tahdissa. Pistepörssissä kanadalainen on karannut muilta, vaikka hän oli WHL-peleistä viikkoja sivussa nuorten MM-kisojen takia.

Tulevana kesänä Bedardin uskotaan tulevan varatuksi NHL:ään ensimmäisenä pelaajana. Kanadalainen on jokaisen median varausarvioissa ykköspaikalla. Voit tutustua tulevaan NHL Draftiin tarkemmin täällä.