Siirtotakarajan lähestyessä Edmonton Oilers etsii kuumeisesti vahvistuksia. Huhujen mukaan seuran tähtäimessä on hankkia puolustava puolustaja sekä maalintekovoimainen laitahyökkääjä.

Edmontonin apulais-GM Brad Holland bongattiin hiljattain Columbus Blue Jacketsin ja Vancouver Canucksin välisestä pelistä. Ei ole selvää, ketä Holland oli skouttaamassa, mutta todennäköisin nimi on Columbus-puolustaja Vladislav Gavrikov, joka on ollut pitkään siirtohuhujen kohteena.

Toinen vaihtoehto on Vancouverin Bo Horvat. Tässä skenaariossa ei kuitenkaan ole juuri järkeä, sillä Edmontonilla ei olisi realistisia mahdollisuuksia mahduttaa Horvatin sopimusta palkkakattonsa alle.

Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen on sanonut tekevänsä tällä kaudella kauppoja, jotka vahvistavat seuran tulevaisuutta. Jos Edmonton haluaa todella hankkia Gavrikovin, tarjoaa seura varmasti osana vaihtoa Jesse Puljujärveä. Näin Oilers saisi Puljujärven sopimuksen rasittamasta palkkakattoa ja hyödynnettyä kauan jemmattuna olleen vaihtonappulansa.