Columbus Blue Jackets kaupittelee sittenkin huippupuolustaja Vladislav Gavrikovia NHL:n siirtotakarajalla.

Aiemmin GM Jarmo Kekäläisen kerrottiin havittelevan jatkosopimusta puolustajansa kanssa. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että viimeistä sopimusvuottaan pelaavan 27-vuotiaan treidi toisaalle näyttäisi jatkosopimusta todennäköisemmältä.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti Hockey Night in Canada -lähetyksessä ainakin kahden kanadalaisseuran kisaavan 2,8 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaavan pelurin palveluksista.

– Edmonton ja Toronto ovat niiden seurojen joukosta, jotka ovat jo ilmaisseet kiinnostuksensa. Mielenkiintoista kyllä, Columbus on nyt antanut muille seuroilla luvan neuvotella (jatkosopimuksesta) hänen kanssaan samalla, kun he yrittävät järjestellä tulevan UFA-pelaajan kauppaamista, Friedman kertoo.

Gavrikov pelaa parhaillaan neljättä täyttä kauttaan Blue Jacketsissa.