Ukko-Pekka Luukkonen on toistaiseksi ainoa Buffalo Sabresin kiinnittämä huippuluokan maalivahtilupaus. Tilanne on kuitenkin muuttumassa pian.

Sabres-GM Kevyn Adams on kertonut WGR Sports Radio 550:ssa, että Devon Levin kanssa yritetään tehdä sopimus heti yliopistokauden päätyttyä. Vuoden 2021 U20 MM-kisojen parhaana maalivahtina palkittu Kanadan olympiajoukkueen kolmosvahti yksi maailman suurimmista NHL-sopimuksettomista veskarilupauksista.

Toinen potentiaalinen tuleva kilpailija Erik Portillo ei ole ollut erityisen suostuvainen sopimusneuvotteluihin Sabresin kanssa. Levin tapaan NCAA:ssa pelaava ruotsalaiskassari yritetään treidata, mikäli viime kesän tyyliin sopua yhteistyöstä ei tälläkään kaudella löydy.

Tämän hetken Sabres-maalivahdeista Craig Andersonin sopimus on katkolla, mutta Eric Comriella se jatkuu vielä ensi vuoteen.