Ruotsin maajoukkuepuolustajan Theodor Lennströmin, 28, sensaatiomainen kausi SHL-seura Färjestad BK:ssa on herättänyt NHL-seurat.

Ruotsalaislehti Aftonbladet uutisoi perjantaina, että ”vähintään kourallinen” NHL-seuroja olisi kiinnostuneita Lennströmistä.

– En ole vielä miettinyt asiaa niin pitkällä, mutta jos lähden Pohjois-Amerikkaan, niin silloin haluan sellaiseen paikkaan jossa pääsen potentiaalisesti pelaamaan (NHL:ssä). Muuten sinne on ihan turha lähteä. Täytän 29 vuotta ensi vuonna, joten en ole enää mikään 22-vuotias. Sen pitäisi olla seura, jossa minulle aukeaisi todella loistava mahdollisuus, Lennström kommentoi NHL-huhuja Aftonbladetille.

Kovan laukauksen omaava ja taitava puolustaja on tehnyt tällä kaudella tuhoisaa jälkeä SHL:ssä. Hän on mättänyt tämän kauden 23 ottelussa huimat 11 maalia ja 26 tehopistettä.

Lennström edusti Ruotsin maajoukkuetta viime talvena Pekingin olympialaisissa ja EHT-turnauksissa.

Lennström pelasi kauden 2020-21 jälkimmäisellä puolikkaalla Edmonton Oilersin AHL-seurassa Bakersfield Condorsissa. Yhtään NHL-ottelua hänelle ei kuitenkaan lyhyen visiitin aikana tullut. AHL:stä Lennströmin matka jatkui KHL:ään Torpedon joukkueeseen, mutta Venäjä hyökkäyssodan alettua hän palasi takaisin kotimaansa sarjaan.