Vancouver Canucks tiedottaa, että joukkueen kanadalaishyökkääjä Tanner Pearsonin kausi on ohi.

30-vuotiaalle Pearsonille tehtiin marraskuussa leikkaus käteen. Leikkauksesta toipuminen otti takapakkia, minkä vuoksi miehelle jouduttiin tekemään toinenkin leikkaus. Sen vuoksi Pearson ei pelaa enää kuluvan kauden aikana.

Pearson ehti pelaamaan tällä kaudella vain 14 ottelua tehopistein 1+4. Hänen sopimuksensa Canucksin kanssa kattaa vielä ensi kauden. Pearson tienaa nykyisellä sopimuksellaan 3,25 miljoonaa dollaria kaudesta.

NHL-urallaan Pearson on pelannut kaikkiaan 590 runkosarjaottelua (133+139=272) sekä 51 pudotuspeliä (9+14=23). Canucksin lisäksi hän on edustanut Pittsburgh Penguinsia ja Los Angeles Kingsiä. Pearson voitti Kingsissä Stanley Cupin vuonna 2014.

Vancouver Canucks

@Canucks
General Manager Patrik Allvin announced today that F Tanner Pearson underwent a second hand surgery yesterday after a setback in his recovery, and he will miss the remainder of the 2022.23 season.