Philadelphia Flyersin kärkipuolustajan Ivan Provorovin nimi on noussut NHL:ssä siirtohuhuihin.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman raportoi 32 Thoughts -podcastissa, että Provorov on turhautunut nykyiseen tilanteeseensa Flyersissa.

– Uskon, että Provorovilla on vielä lahjakkuutta, mutta asiat eivät ole menneet Philadelphiassa aivan kuten pitäisi. Uskon, että syyttävä sormi osuu tässä tapauksessa niin pelaajaan, kuin myös Flyersiin, Friedman kertoo.

Friedmanin tietojen mukaan Provorov saatetaan hyvinkin kaupata toiseen NHL-seuraan ennen maaliskuun 3. päivä olevaa siirtorajaa. 25-vuotiaan venäläispuolustajan 6,75 miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy vasta kesällä 2025.

Provorov on tehnyt tällä kaudella 40 ottelussa odotuksiin nähden vaisut tehopisteet 2+12=14.