Tällä kaudella 36 ottelussa peräti tehot 16+14=30 iskenyt Boston Bruinsin hyökkääjä Jake DeBrusk huilaa jopa neljä viikkoa alavartalovamman takia, NHL:n nettisivuilla kerrottiin torstaina. Hän sai vamman talviklassikossa, jossa pelaaja iski 2-1-voiton kummatkin maalit.

Kenties elämänsä kautta pelaava hyökkääjä joutuu huilaamaan noin kymmenen pelin ajan. Kuluva kausi on hänelle uran yksi parhaimmista ainakin alun perusteella, ja esimerkiksi piste-ennätys on 16+27=43.

– Hän on kovempi ja sitoutuneempi kuin ihmiset olettavat. Hänen pelinsä kehittyy, Jake on kypsynyt ja sen näkevät kaikki. Hän on yli 30 maalin tahdissa. Sillä ei ole väliä, mille paikalle hänet laittaa. Jake sytyttää joukkuekavereita, luotsi Jim Montgomery luetteli.

Bostonin kausi jatkuu varhain perjantain vastaisena yönä Los Angeles Kingsiä vastaan.