Nashville Predatorsin GM David Poile on siirtämässä katsettaan jo tuleviin kausiin. Predatorsin kausi on ollut haastava, eikä joukkue ole tätä menoa pääsemässä pudotuspeleihin.

DailyFaceoff-sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin tietojen mukaan Poile olisi valmis nuorentamaan joukkueensa pelaajarakennetta. Yksi tarjolla olevista pelaajista uskotaan olevan kovapalkkainen puolustaja Mattias Ekholm.

32-vuotias ruotsalaispuolustaja allekirjoitti viime kaudella nelivuotisen ja 25 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Predatorsin kanssa. Ekholmille 6,25 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus ei sisällä kauppaamisen estävää pykälää.

– Ekholm on tarjolla. David Poilen täytyy tehdä epämukavia päätöksiä, sillä Predatorsista on tullut todennäköisesti pudotuspeleistä ulos jäävä joukkue, joka on täynnä kokeneita ja pitkän sopimuksen omaavia pelaajia. Minulle kerrottiin, että Poile on valmis kauppaamaan Ekholmin ja muutaman muunkin pelaajan, Seravalli kirjoittaa.

Ekholm on kuulunut tällä kaudella Predatorsin tärkeimpiin pelaajiin. Isoja minuutteja kellottava raudanluja puolustaja on tehnyt 35 ottelussa tehopisteet 2+9=11.