Columbus Blue Jacketsin puolustaja Vladislav Gavrikov on usean NHL-seuran kiikarissa, väittää sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Friedman uskoo ainakin Edmonton Oilersin olevan kiinnostunut 2,8 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan 27-vuotiaan palveluksista. Hintalappu viimeistä sopimusvuottaan pelaavan Gavrikovin kohdalla saattaa kuitenkin nousta kovaksi.

– Jos katsotaan sitä, minkälaisen korvauksen Columbus sai David Savardista tai Montreal sai Ben Chiarotista, Gavrikovin hintalappu tulee olemaan korkea. Siirtokorvaus tulee olemaan ykköskierroksen varausvuoro sekä kolmos- tai neloskierroksen varausvuoro, Friedman arvioi.

Toimittaja nostaa verrokiksi toisen siirtohuhuissa jo pitkään pyörineen huippuolustajan.

Jacob Chychrunin tapauksessa siirtokorvaus tulee olemaan vielä paljon korkeampi: nuori huippupelaaja, ykköskierroksen varaus, toinen tulevaisuuden lupaus sekä varausvuoro (3. tai 4. kierros), Friedman ennakoi.