Toronto Maple Leafsistä ison kohun saattelemana potkut marraskuussa 2019 saanut Mike Babcock ei ole saanut sittemmin tilaisuutta valmentaa NHL:ssä.

Ismo Lehkonen paljastaa tuoreessa Kalju Cornerin jaksossa toivovansa aiemmin NHL:n eturivin päävalmentajiin lukeutuvan vanhan liiton koutsin tekevän vielä paluun tarunhohtoiseen.

– Se on aika tiukka peli- ja harjoitussysteeminsä kanssa sekä sen kanssa, miten pelaajat edustaa itseään ja minkälaisia eliittiurheilijoita he ovat. Itse toivoisin, että se palaisi mahdollisimman nopeasti. Julkisuusarvo tietysti… se paine tulee olemaan tosi kova sillä, joka sen palkkaa, koska se hölmöili aika paljon (Torontossa).

– Sanoisin, että joku saa siitä hyvän valmentajan, joka pistää sen pumpun arvomaailman kuntoon ja tekee joukkueesta yhtenäisen. Suosittelisin jonkun joukkueen ottavan siitä kopin nopeasti, Lehkonen näkee.

NHL-asiantuntija heittää ilmoille myös yhden seuran, jonka toivoisi ottavan riskin Babcockin palkkaamisen suhteen.

– Montrealin kiusaksi heittäisin sen Ottawaan. Ottawa on olllut mulle järjetön pettymys. Siellä on kurittomia poikia, jotka vuotaa puolustussuuntaan. Babcock sinne siivoamaan se firma, Lehkonen lataa.