Philadelphia Flyers on isoissa vaikeuksissa NHL:ssä. Joukkue on kerännyt viimeisistä kymmenestä ottelustaan kolme sarjapistettä ja lähestyy itäisen konferenssin pohjasakkaa kovalla vauhdilla.

Flyersin fanit ovat käyneet epätoivoiseksi. GM Chuck Fletcherille on vaadittu kovaan ääneen potkuja. Häntä on haukuttu NHL:n surkeimmaksi GM:ksi, eivätkä syytökset ole aivan perusteettomia.

Fletcher on toiminut 12 kauden ajan GM:änä NHL:ssä, kun lasketaan yhteen aika Minnesota Wildissa ja Philadelphia Flyersissa. Sinä aikana vain kaksi hänen pelaajaansa on ylittänyt 70 tehopisteen rajapyykin: Mikko Koivu ja Eric Staal kaudella 2017-18.

Varaustilaisuudetkaan eivät ole menneet aivan putkeen. Kaikista Fletcherin tekemistä varauksista vain yksi on valittu All Star -otteluun. Kyseessä on Kirill Kaprizov.

Minnesotassa Fletcher teki katastrofaaliset pitkät sopimukset Zach Parisen ja Ryan Suterin kanssa. Minnesota joutui ostamaan sopimukset ulos. Tänä vuonna ulosostetut sopimukset rasittavat Wildin palkkakattoa yli 12 miljoonan dollarin edestä. Ensi kaudella summa on huimat 14,7 miljoonaa.

Fletcherin tunnetuin huono vaihtokauppa tapahtui niin ikään Minnesotassa. Hän vaihtoi Brent Burnsin David Setoguchiin ja Charlie Coyleen.