Edmonton Oilers etsii parhaillaan vahvistusta kahteen alempaan hyökkäysketjuunsa, kertovat useat eri NHL-mediat.

Seura oli tiettävästi aiemmin viikolla siirtopyynnön New York Rangersille jättäneen kovanyrkki Ryan Reavesin perässä, mutta konkarihyökkääjä kaupattiin keskiviikkona Minnesota Wildiin vaihdossa 5. kierroksen varausvuoroon.

Oilersin sisäpiiritoimittaja Kurt Leavinsin mukaan Oilers on nyt iskenyt silmänsä toiseen alempien kenttien työjuhtaan, Chicago Blackhawksin Sam Laffertyyn.

– Hän on 27-vuotias, 185-senttinen ja 88-kiloinen rightin puolen sentteri, jonka aloitusprosentti on 50. Fyysinen, osaa luistella ja pelata alivoimaa. Tuo mukanaan ulottuvuuden, jota Oilersin alemmissa kentissä ei ole, Leavins luettelee.

Lafferty on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua tehoin 3+4=7. Mies kuittaa meneillään olevasta kaudesta 1,15 miljoonaa dollaria.