Columbus Blue Jacketsin surkeasti alkanut kausi NHL:ssä sai musertavan käänteen, kun viimein voittokantaan Philadelphia Flyersia vastaan pelatussa ottelussa palanneen joukkueen tähtipuolustaja Zach Werenski loukkaantui perjantain vastaisena yönä.

Blue Jackets tiedotti perjantai-iltana Suomen aikaa, että 25-vuotiaan supertähden koko kausi on ohi Flyersia vastaan tulleen olkapäävamman vuoksi.

Werenskin poissaolo on Columbukselle järisyttävän kova takaisku, onhan 9,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava puolustaja Blue Jacketsin pakkikaluston selvä kiekollinen liideri. Jenkkipuolustaja iski alkukauden 13 ottelussa tehot 3+5=8.

Blue Jackets siirsi Werenskin lisäksi myös Nick Blankenburgin, Sean Kuralyn sekä Jakub Voracekin loukkaantuneiden listalle. Seura kutsui samalla Gavin Bayreutherin, Marcus Björkin sekä David Jiricekin kokoonpanoonsa AHL:stä.