Maalivahti Christopher Gibsonin alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo.

Täksi kaudeksi NHL-seura Seattle Krakenin organisaatioon siirtynyt suomalainen ei ole pystynyt torjumaan farmiseura Coachelle Valley Firebirdsille ainuttakaan voittoa, kun vastuuta on tullut kolmessa ottelussa.

Itse joukkueen kausi ei ole sen sijaan mennyt penkin alle. Joukkue on kahdeksan ottelun jälkeen divisioonassaan neljäntenä, kun kasassa on viisi voittoa ja kolme tappiota.

Tällä hetkellä Gibsonin, 29, päästettyjen maalien keskiarvo on koko AHL:n heikoin (6,48). Torjuntaprosentti on myös koko sarjan heikoin 72,20.

Nykyisellä menolla vastuuta on tuskin tälläkään kaudella pahemmin luvassa NHL:n puolella. Gibson on pelannut viimeisen kahden kauden aikana NHL:ssä ainoastaan kaksi ottelua. Suomalaismaalivahti edusti kaudella 2020-21 Tampa Bay Lightningia ja viime kaudella Florida Panthersia.