Dallas Starsin jättipalkkainen hyökkääjä Tyler Seguin myöntää vaikeiden viime vuosien saaneen miehen miettimään jopa uransa päättämistä.

9,85 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava 30-vuotias sentteri pelasi toissa kaudella vain kolme ottelua. Viime kausi oli sekin vaikea miehen iskettyä 81 peliin palkkaansa nähden vaisut tehot 24+25=49. Seguin myöntää uskon olleen koetuksella varsinkin tammikuussa 2021, jolloin mies pohti tosissaan sitä, olisiko enää kykenevä NHL-kaukaloon.

– Katsoin ystävääni ja sanoin, etten ole varma siitä, pystyisinkö koskaan pelaamaan. Urani saattoi olla ohi. En nähnyt enää valoa tunnelin päässä, Seguin kertaa NHL:n kotisivuilla.

Sittemmin tuosta hetkestä on tullut Seguinille voimavara.

– Aina, kun vastaan tulee synkempiä aikoja ja olen allapäin, mietin tuota hetkeä Muskokassa, mistä olen kotoisin. Se saa minut jatkamaan, Seguin myöntää.

Lonkkavammat ovat hidastaneet viime vuosina Seguinin pelaamista, minkä vuoksi kovapalkkainen kanukki on ollut alati median hampaissa. Kuluvan kauden alku on kuitenkin ollut pitkästä aikaa lupaava. Seguin on iskenyt viidessä pelissä tehot 2+3. Stars on kerännyt näistä otteluista komeat neljä voittoa.