Philadelphia Flyers lähtee uuteen NHL-kauteen ryhdikkäässä komennossa. Tästä pitää huolen seuraan kesällä päävalmentajaksi palkattu, kiistelty John Tortorella.

Tortorellan alaisuudessa vuosikaudet Columbus Blue Jacketsissa pelannut ja nyt toista kauttaan Flyersissa aloittava Cam Atkinson uskoo vanhanliiton luotsin kääntävän nykyisen seuransa kurssin – hetkessä.

– Yksi asia jota rakastan ”Tortsissa” on se, että hän tulee sisään ja muuttaa koko kulttuurin samantien. Hän asettaa uuden nuotin jokaiselle. Hän muokkasi varustevastaavat, lääkintähenkilökunnan, valmennuksen, perheet ja kaikki mitä voit kuvitella Columbus Blue Jacketsissa siihen muottiin, jossa seura on tänä päivänä, Atkinson paljastaa Flyers Talk -podcastissa.

– Paskapuheet loppuvat Tortsin tullessa joukkueeseen – ja uskon ihmisten seurassa todella pitävän siitä. 99 prosenttia kavereista, jotka ovat pelanneet hänen joukkueissaan, rakastavat häntä. He rakastavat tapaa, jolla hän hoitaa hommansa, kertoo asiat suoraan ja pitää pelaajat vastuuntuntoisina. Harjoitukset hänen alaisuudessaan ovat kovia, mutta niissä on aina tarkoitus, Atkinson jatkaa.

Atkinson uskookin uuden luotsin olevan parasta, mitä Flyers voi juuri nyt toivoa.

– Uskon hänen olevan loistava lisä joukkueellemme. Kerroin GM Chuck Fletcherille jo viime kauden päätöstapaamisessamme, että voin taata Tortsin olevan loistovalinta uudeksi valmentajaksi, konkarihyökkääjä paljastaa.