Koko tähänastisen uransa Pohjois-Amerikassa pelannut yhdysvaltalais-kanadalainen hyökkääjä Stefan Matteau siirtyy ensi kaudeksi Eurooppaan. Hän on allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaavan Linköping HC:n kanssa.

28-vuotias Matteau on New Jersey Devilsin ykköskierroksen 29. varaus kesältä 2012. Miehen ura NHL:ssä ei ole kuitenkaan koskaan lähtenyt lentoon. Hän on kirjauttanut tililleen 92 NHL-ottelua tehopistein 6+5. Devilsin lisäksi hän on edustanut Montreal Canadiensia, Vegas Golden Knightsia, Columbus Blue Jacketsia sekä Colorado Avalanchea.

Menneellä kaudella Matteau pelasi yhden NHL-ottelun Avalanchen paidassa. Sen lisäksi hän tahkosi AHL:ssä Colorado Eaglesin riveissä 20 runkosarjan ottelua pistein 3+7 sekä yhdeksän pudotuspeliä tehoin 3+0.

Linköping Hockey Club

@LHChockey
🚨🚨🚨🚨🚨

Välkommen till Linköping, Stefan Matteau!

Läs mer om vårt senaste nyförvärv på bit.ly/3zFzyDS

#stadenslag