Pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle päättyneellä NHL-kaudella edenneen Dallas Starsin omistaja Tom Gagliardi on ottanut harvinaisen suorin sanoin kantaa joukkueensa jättipalkkaisten tähtien suoritustasoon.

Starsin palkkakuninkaat Jamie Benn ja Tyler Seguin ovat jääneet hyökkäystehojen osalta pahasti nuorten tähtien, kuten Roope Hintzin ja Jason Robertsonin varjoon. Starsin toimitusjohtaja Jim Lites haukkui kaksikon otteet pari vuotta sitten ”hevonpaskaksi”. Nyt on omistajan vuoro ripittää kaksikkoa.

– Meillä on liian monta pelaajaa, jotka alisuorittavat hyökkäyspäässä, Gagliardi lataa.

– Asioiden on pakko muuttua. Kavereiden, jotka allekirjoittivat nämä jättisopimukset, on löydettävä keinot suorittaa tuon rahan arvosta, muutoin se vahingoittaa joukkuettamme. Tämä on realismia ja he tietävät tämän. Olen puhunut asiasta Jamien kanssa ja hän tietää, että häneltä vaaditaan enemmän.

– Toivon vain, että kärkihyökkääjiimme saadaan muutos, pääosin hyökkäyspuolelle. Uskoakseni olemme oikealla tiellä, omistaja kommentoi The Athleticille.

9,85 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan Seguinin sopimus kattaa vielä viisi kautta. Bennin 9,5 miljoonan taalan vuosipalkkainen lappu kattaa tulevat kolme tulevaa vuotta.