Boston Bruins on lähellä kahta todellista tähtikiinnitystä, uutisoi The Fourth Period.

NHL-siirroista yleensä hyvin perillä etukäteen olevan sivuston mukaan Bruins on lähellä yksivuotisia sopimuksia uransa jatkoa pohtivan kapteeninsa Patrice Bergeronin sekä viime kauden Tshekin Extraligassa pelanneen pitkäaikaisen kakkossentterinsä David Krejcin kanssa.

Kaksikon paluu Bruins-paitaan olisi seuralle todellinen lottovoitto. Koko 18-vuotisen NHL-uransa seuraa edustanut Bergeron valittiin päättyneellä kaudella viidettä kertaa urallaan NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi. 36-vuotias sentterilegenda nakutti 73 runkosarjapelissä tehot 25+40=65.

15 kautta Bruinsia urallaan edustanut Krejci kiekkoili viime kauden kotimaansa pääsarjaseura HC Olomoucissa, jossa 36-vuotias tshekkikonkari tehtaili 51 peliin tehot 20+26=46.

TFP:n mukaan Bruinsin toimistolla tehdään parhaillaan töitä kaksikon mahduttamiseksi palkkakaton alle. Bruinsilla on tällä hetkellä ainoastaan 4,7 miljoonaa dollaria vapaata tilaa palkkabudjetissaan.