Kaksi New York Rangersin pelaajaa on jättänyt seurajohdolle siirtopyynnön, kertoo The Athleticin NHL-toimittaja Arthur Staple.

Staple paljastaa, että täysin loistokauden pelanneen Igor Shestjorkinin varjoon jäänyt, TPS:n Liiga-joukkueessakin takavuosina loistanut Aleksandar Georgijev vaatii siirtoa toisaalle yhdessä hyökkääjä Julien Gauthierin kanssa.

– Georgijev ja Gauthier ovat molemmat rajoitettuja vapaita agentteja. Kaksi eri lähdettä tietää kertoa, että molemmat ovat pyytäneet siirtoa, mikä vastaa todennäköisesti seuran omiakin haluja. Ei ole mitään mahdollisuutta sille, että Rangers aikoisi pitää Georgijevin 2,6 miljoonan dollarin perustarjouksella, mutta kauppakumppanin löytäminen hetki ennen perustarjousten jättämisen takarajaa on vaikeaa. Oilers on tiettävästi osoittanut kiinnostusta Georgijevia kohtaan, mutta se haluaisi antaa keskisuurella sopimuksella varustetun sopimuksen vaihdossa, mikä olisi Rangersin kannalta hankalaa, Staple kirjoittaa.

Gauthier solmi Staplen kommenttien jälkeen Rangersin kanssa vuoden jatkosopimuksen 800 000 dollarin vuosipalkalla. Tämän uskotaan auttavan seurajohtoa hyökkääjän kaupittelemisessa toisaalle.

Rangersin GM Chris Drurylla on edessään kiireinen kesä, sillä mm. Kaapo Kakon ja Ryan Stromen sopimukset umpeutuivat päättyneeseen kauteen. Druryn uskotaan haravoivan markkinoita mm. uuden kakkossentterin löytämiseksi siltä varalta, että Strome jättää seuran.