Kolme Nolanin perheen jäsentä on yltänyt NHL:ään, mutta jokainen heistä on lopettanut työskentelyn huippu-urheilun parissa. Nykyään kolmikko pyörittää omaa jääkiekkoleiriä nimellä 3 Nolans.

Leirin tarkoituksena on tutustuttaa Pohjois-Amerikan alkuperäiskansaa jääkiekon pariin ja auttaa heitä alkuun jääkiekkoilijan uralla. Nolanin perhe kuuluu itsekin samaan vähemmistöön.

Brandon Nolan laittoi hokkarinsa naulaan jo 24-vuotiaana. Hän debytoi viimeisellä ammattilaiskaudellaan NHL:ssä pelaten kuusi ottelua Carolina Hurricanesin riveissä.

Kolmikon nuorimman, Jordan Nolanin, pelaajaura päättyi kauteen 2020-21. Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja edusti Los Angeles Kingsiä, Buffalo Sabresiä ja St. Louis Bluesia yhteensä 375 ottelun verran NHL:ssä.

Ted Nolan on saavuttanut meriittinsä sekä pelaajana että valmentajana. Pelivarusteet yllä otteluita kertyi NHL:ssä 1980-luvulla yhteensä 78 kappaletta, ja NHL-päävalmentajana hän toimi kuuden kauden ajan Sabresin ja New York Islandersin vaihtopenkin takana.