Jeff Petry oli yksi päättyvän kauden siirtotakarajan treidihuhujen merkittävimpiä kohteita. Heikon syyskauden pelannut Montreal Canadiens -puolustaja petrasi kauden edetessä, mikä tekee hänestä houkuttelevamman potentiaalisen vahvistuksen kesän siirtohulinoissa.

Canadiensin GM:ksi kesken kauden nimetty Kent Hughes on kertonut, että siirtotakarajallakin Petrystä oli treiditarjous, mutta se epäonnistui syystä tai toisesta. Entinen pelaaja-agentti kiistää treidin olevan vielä vireillä, mutta Montreal Hockey Now’n NHL-toimittaja Marco D’Amicon mukaan diili syntyy todennäköisemmin pian kuin pitkän ajan päästä.

Mediatietojen mukaan viime aikoina kiinnostusta ovat osoittaneet Dallas Stars, Detroit Red Wings ja Pittsburgh Penguins. Petryn 6,25 miljoonan dollarin sopimusta on vielä kolme vuotta jäljellä.