Montreal Canadiensin toimistolla painetaan pitkää päivää joukkueen valmistautuessa edessä olevaan varaustilaisuuteen sekä vapaiden pelaajien markkinoiden alkuun.

Habs avasi pelin torstaina sen hankittua Jevgeni Dadonovin Vegas Golden Knightsista vaihdossa uransa loukkaantumisten vuoksi päättäneen kapteeni Shea Weberin sopimukseen. Seuran GM Kent Hughes vihjaa uusia siirtoja olevan luvassa lähiviikkoina. Varsinkin konkaripuolustaja Jeff Petryn sekä kahden kärkihyökkääjän, Josh Andersonin ja Mike Hoffmanin nimet ovat kuumaa valuuttaa siirtomarkkinoilla.

– En usko, että uusia treidejä on tulossa aivan välittömästi. Tämä ei silti tarkoita, etteikö niitä olisi ennen varaustilaisuutta. Joskus nämä asiat tapahtuvat äkkiä. Seurat kartoittavat parhaillaan tarpeitaan. Katsotaan mitä tapahtuu. Voin kertoa, että puhelimeni on soinut tällä viikolla edellisviikkoa tiheämpään ja odotan sen soivan vieläkin useammin tulevien viikkojen aikana, Hughes kertoi torstain lehdistötilaisuudessa.

Yksi mielenkiinnon kohde on Canadiensin varauslotossa voittaman ykkösvuoron kohtalo. Mikäli seura pitää vuoron itsellään, uskotaan sen varaavan ensimmäisenä joko varaustilaisuuden suurimpana helmenä pidetyn Shane Wrightin tai mahdollisesti jopa Juraj Slafkovskyn.