Amerikkalainen mediajätti The Athletic on julkistanut oman arvionsa NHL:n tyylikkäimmistä pukeutujista.

Listan kärkisijan vei nimiinsä New York Rangersin puolustaja K’Andre Miller ennen Tampa Bay Lightningin puolustaja Zack Bogosiania. Kolmanneksi sivusto rankkasi kesken kauden Carolina Hurricanesiin kaupatun Max Domin.

Suomalaisista listalle mahtui ainoastaan neljänneksi rankattu Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen. Aiemmin kaudellaan tyylillään huomiota herättänyt Patrik Laine ei päässyt listalle johtuen siitä, että The Athletic ei huomioinut arviossaan lainkaan pudotuspelien ulkopuolelle jääneitä pelaajia.

Sijat 5-10 menivät Steven Stamkosille, Quinton Byfieldille, Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednarille, David Pastrnakille, Radko Gudasille sekä Carolina Hurricanesia käskyttävälle Rod Brind’Amourille.

Katso otteita listauksen kärkinimien tyylistä alta.