Edmonton Oilers on tiukassa paikassa NHL:n pudotuspeleissä. Se on läntisen konferenssin finaalisarjassa tappiolla Colorado Avalanchelle otteluvoitoin 3-0. Sarjan neljäs ottelu pelataan Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä.

Oilers on pakotettu muutamiin kokoonpanomuutoksiin ison ottelun alla. Hyökkääjistä Evander Kane sai yhden ottelun pelikiellon ja Kailer Yamamoto on sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Näiden poissaolojen seurauksena Oilersin kokoonpanossa nähdään ensi ottelussa 20-vuotias hyökkääjälupaus Dylan Holloway. Hän on Oilersin ykköskierroksen varaus (#14) kesän 2020 draftista.

Holloway ei ole vielä NHL:ssä päässyt debytoimaan, joten hän saa tulikasteensa taalaliigassa todella kovassa paikassa. Nuorukainen on pelannut tällä kaudella AHL:ssä Bakersfield Condorsin joukkueessa 33 ottelua runkosarjassa tehoin 8+14=22. Pudotuspeleissä hän iski viiteen peliin pisteet 2+2.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
Hearing Dylan Holloway is scheduled to make his #NHL debut tonight in Game 4 for #LetsGoOilers as they try to stave off a sweep from #GoAvsGo.

Holloway was the 14th overall pick in 2020 NHL Draft.

#StanleyCup