New York Rangers on NHL:n pudotuspeleissä neljän parhaan joukossa. Se pelaa parhaillaan itäisen konferenssin finaalisarjaa Tampa Bay Lightningia vastaan ja johtaa sarjaa otteluvoitoin 1-0.

Rangersin kolmosketjuna toiminut nuorisoketju ”The Kid Line” on esittänyt pudotuspeleissä väkeviä otteita ja viime aikoina se on alkanut näkymään myöskin tulostaululla. Siihen kuuluvat Kaapo Kakko (21v), Filip Chytil (22v) sekä Alexis Lafreniere (20v).

Kolmikosta Chytil iski kaksi maalia konferenssifinaalien avausottelussa. Lafreniere syötti molemmat osumat ja Kakko toisen. Kaikki ovat pelanneet pudotuspeleissä nyt 15 ottelua. Chytil on iskenyt tehot 7+1, Lafreniere pisteet 2+7 ja Kakko tehot 1+3.

Ketjun pelaaminen sai valtaisaa suitsutusta joukkueen keskuudessa. Muun muassa venäläistähti Artemi Panarin yltyi kehumaan nuorisoketjua.

– Ketju on antanut hyvän panoksen koko pudotuspelien ajan. He ovat valtava osa tätä joukkuetta. Toivottavasti he jatkavat samaan malliin, Panarin kommentoi NHL:n suomenkielisten verkkosivujen mukaan.

Lisäksi Panarinin tavoin joukkueen eturivin tähtipelaajiin kuuluva Mika Zibanejad antoi omat ylistyssanansa ketjulle.

– Ketjun pelaaminen on todellakin vakuuttanut, heidän pelaamistaan on hauska seurata. Tänäänkin he tulivat isosti esiin. Chytil on ollut uskomaton ja käyttänyt loistavasti luisteluvoimaansa. He pitävät hauskaa jäällä, ja se on hyvä asia koko joukkueelle, Zibanejad kuvaili.

Rangersin päävalmentaja Gerard Gallant puolestaan kehui ketjua seuraavasti:

– Heillä on ollut suuri vaikutus peliin pudotuspelien alusta saakka. Hajotimme ketjun muutaman kerran pystyäksemme laittamaan oikeat ketjut vastakkain, mutta kokonaisuudessaan he ovat olleet loistavia.