NHL:n farmisarja AHL:ssä pudotuspelit ovat hyvässä vauhdissa. Jäljellä on vielä neljä parasta joukkuetta ja seuraavaksi edessä ovatkin konferenssifinaalit. Ne starttaavat viikonloppuna ja ne pelataan paras seitsemästä -systeemillä.

Konferenssifinaaleissa otteluparit ovat Springfield Thunderbirds-Laval Rocket sekä Chicago Wolves-Stockton Heat. Mukana mestaruustaistossa on vielä myöskin kuusi suomalaispelaajaa.

Lavalin joukkueessa pelaavat puolustaja Sami Niku ja hyökkääjä Jesse Ylönen. Niku on mättänyt kahdeksaan pudotuspeliotteluun tehot 0+8, kun taas Ylösellä on kasassa samaan ottelumäärään pisteet 2+2. Springfieldin riveissä ei puolestaan pelaa suomalaisia.

Chicagon riveihin kuuluvat maalivahti Eetu Mäkiniemi ja puolustaja Tarmo Reunanen. Heistä kumpikaan ei ole kuitenkaan pelannut pudotuspeleissä otteluakaan. Stocktonia edustavat puolustaja Juuso Välimäki ja hyökkääjä Eetu Tuulola. Heistä Välimäki on pelannut pudotuspeleissä neljä peliä pistein 0+1 ja Tuulola seitsemän ottelua tehoin 1+1.