Brian Burken työ Sportsnetin toimittajana on jo ohi, mutta pitkän uran NHL-seurojen toimistohommissa tehneen jääkiekkopomon tarinoita kuullaan onneksi yhä kanadalaismedian YouTube-kanavalla. Nykyään Pittsburgh Penguinsin urheilutoimen presidenttinä toimivalla yhdysvaltalais-kanadalaisella löytyy tarina myös Raimo Summasesta.

Nuori sukupolvi muistaa Summasen tuittupäisenä ja lahjakkaana valmentajana, mutta Burke muistaa hänet hyvänä, mutta ongelmia tuottavana pelaajana. Vancouver Canucksin toimitusjohtajana hän meni seuraamaan tuolloin AHL:ssä pelanneen suomalaisen otteita.

LIITY TÄSTÄ mukaan Suomen suurimpaan NHL-aiheiseen Facebook-ryhmään!

Summanen oli sattumoisin hiljattain ilmoittanut Fredericton Expressin päävalmentajalle, ettei oikein jaksaisi pelata perjantaina, mutta pelaisi sitten kovaa lauantaina. Kun Rami näki Burken saapuvan pukukoppiin, hän tervehti tätä iloisesti.

— Olen parempi kuin puolet pelaajista täällä, Burke muistelee Summasen sanoneen. Luojan kiitos, että tulit tänne tuomaan minut takaisin Canucksiin.

Burke vastasi, ettei mieti, toisiko Summasen takaisin Vancouveriin, vaan että löisikö häntä turpaan vai ei. Kyseinen tarina oli vain osa videota, jonka voit katsoa alta. Jos video ei näy laitteellasi, saat katsottua sen tästä linkistä.