Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue vahvistui torstaina maailmanluokan pelaajalla, kun Miro Heiskanen liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen.

Dallas Starsin tähtipuolustajan odotetaan olevan Leijonille valtava vahvistus, mutta NHL-legenda Esa Tikkanen nostaa esiin yhden kysymysmerkin. Päävalmentaja Jukka Jalonen tykkää nimittäin peluuttaa kahdeksaa puolustajaa, joten Heiskasen rooli ei ole välttämättä niin iso kuin NHL:ssä, jossa pelataan monesti kuudella pakilla. Tämä ei ole välttämättä kovinkaan hyvä asia Leijonien kannalta.

– Heiskanen & (Esa) Lindell hyviä vahvistuksia Leijonat-joukkueeseen. Mutta onko järkevää peluuttaa näillä nimillä 4 pakkiparia??? Jos Miro Heiskanen pelaa NHL:ssä 25-30 min sijaan yhtäkkiä vain 16-18 min, niin onko hän sittenkään enää niin kova vahvistus?! Tikkanen kyseenalaistaa Twitterissä.

Ensimmäisen kerran Heiskanen on tositoimissa perjantaina, kun Leijonat kohtaa ennakkoon lohkon heikoimman joukkueen, Iso-Britannian.

Esa Tiki Tikkanen

@tikitalk10
Heiskanen & Lindell hyviä vahvistuksia #Leijonat joukkueeseen. Mutta onko järkevää peluuttaa näillä nimillä 4 pakkiparia???

Jos Miro Heiskanen pelaa #NHLfi 25-30 min sijaan yhtäkkiä vain 16-18 min niin onko hän sittenkään enää niin kova vahvistus?!