HELSINKI. Saksan jääkiekkojoukkue kohtasi Suomessa pelattavien MM-kisojen maanantai-illassa kurjan tapauksen, kun sen ykkössentteri, Ottawa Senatorsin Tim Stützle loukkaantui Ranska-ottelussa.

Pelaaja sai ensimmäisen kaksikymppisen puolen välin jälkeen osumaa Thomas Thiryn taklauksesta. NHL-mies näytti heti tuskaiselta, ja vaihtoon luistellessa hän löi ranskalaispelaajaa. Tästä pelaajalle annettiin kahden minuutin huitomisjäähy.

Sensille kauden 79 ottelussa peräti 58 pistettä (22+36) latonut pelaaja ei enää palannut askiin – ja voi olla, ettei hän palaa sinne myöhemminkään.

TSN:n toimittaja Gord Millerin mukaan tähti on treenannut jään ulkopuolella, ja hän on tavannut Ottawan urheiluterapeutin. Saksalaisella on jonkin sortin polvivamma, ja vaikka pelaaja pystyisi pelaamaan, on edessä yksi iso mutka.

MM-kisoissa kolmessa matsissa kaksi syöttöpinnaa saalistaneen Stützlen seurajoukkue Ottawalla on asiaan viimeinen sana, ja todennäköisesti sana pelaamisen suhteen tulee olemaan kieltävä.

Gord Miller 🌻🇺🇦

@GMillerTSN
An update on Tim Stützle from the @IIHFHockey Men’s World Championship: he had an off-ice workout and met with Ottawa’s athletic therapist, who is here with Team Canada. He has a knee strain, and while he would like to play, Ottawa will have the final say, and will likely say no.