Vegas Golden Knightsin maalivahti Robin Lehnerin terveydentila on herättänyt viime aikoina paljon keskustelua. Toimittajat Lehnerin olevan vakavasti loukkaantunut, mutta seura kiisti tiedon ja kertoi ruotsalaisvahdin pelaavan seuraavassa ottelussa.

Useat seuraa lähellä olevat toimittajat ovat arvioineet, että Lehner raivostui saamastaan kritiikistä päävalmentaja Peter DeBoerilta ja nöyryyttävästä peluutuksesta. Niinpä hän päätti hakeutua leikkaushoitoon kesken kauden, vaikka vamma olisi voitu hoitaa vasta kauden päätteeksi.

Nyt näyttää siltä, että Lehner sai haluamansa. Vegas julkaisi tiedotteen, jossa seura kertoo Lehnerin hakeutuvan olkapääleikkaukseen ja olevan koko loppukauden sivussa.

Vegasin uusi ykkösvahti on kokematon Logan Thompson. Kanadalainen on pelannut tällä kaudella 16 NHL-ottelua torjuntaprosentilla 91,7.

Vegas on tällä hetkellä kolmen sarjapisteen päässä pudotuspelipaikasta. Joukkueen on pakko voittaa Dallas Stars ensi yön ottelussa, eikä sekään vielä varmista pudotuspelipaikkaa.