Tampa Bay Lightning vieraili viimein Valkoisessa talossa. Perinteisesti mestaruuden voittanut joukkue on päässyt vierailulle jo seuraavana kesänä, mutta koronarajoitusten vuoksi visiitti järjestettiin vasta nyt, vaikka Tampa Bay voitti mestaruuden jo vuonna 2020.

Presidentti Joe Biden onnitteli joukkuetta. Hän halusi kiittää myös NHL-komissaari Gary Bettmania, joka oli myös paikalla. Valitettavasti presidentti ei kuitenkaan muistanut hänen nimeään aivan oikein.

– Haluan kiittää herra Gary Batmania, että hänkin on täällä, Biden lausui.

Bidenin takana seissyt Victor Hedman huomasi virheen heti. Hänen suunsa tiukentui viivaksi, kun hän yritti pidätellä nauruaan. Hedman ei siinä kuitenkaan onnistunut, vaan hän kääntyi sivuttain ja hytkyi naurusta.

Voit katsoa tilanteen alta.

Greg Price

@greg_price11
Joe Biden calls NHL Commisioner Gary Bettman “Gary Batman” and one of the players on the Lightning standing behind him starts cracking up.