Minnesota Wild kukisti Seattle Krakenin loppulukemin 6-3 Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä. Samalla joukkue nousi runkosarjassa 107 pisteeseen ja nappasi kauden 50. voittonsa. Tämä tarkoittaa sitä, että Wild pelaa seurahistoriansa parasta kautta, nimittäin 107 pistettä ja 50 voittoa ovat sen uusia seuraennätyksiä.

Joukkueen venäläinen supertähti Kirill Kaprizov keräsi ottelussa tehopisteet 1+3. Samalla se tiesi sitä, että hyökkääjä rikkoi sadan tehopisteen rajapyykin kuluvan kauden osalta. 24-vuotias Kaprizov on kasannut nyt kauden 77 ottelussaan tehopisteet 45+56=101.

Kaprizov on Wildin seurahistorian ensimmäinen pelaaja, joka yltää sadan tehopisteen runkosarjaan. Hän pelaa vasta toista kauttaan NHL:ssä. Viime kaudella hän mätti 55 ottelussa tehopisteet 27+24=51 ja sai valinnan vuoden tulokkaaksi.

Viime yön ottelussa myöskin sveitsiläishyökkääjä Kevin Fiala oli huippuiskussa kerättyään peräti viisi syöttöpistettä, mikä oli myöskin suurin määrä seuran historian aikana yhdessä ottelussa. 25-vuotiaalla hyökkääjällä on tämän kauden 78 ottelusta kasassa tehopisteet 32+50=82.

Vielä näiden lisäksi Wildin tulokashyökkääjä Matt Boldy nappasi ottelussa yhden syöttöpisteen ja venytti pisteputkensa kahdeksan ottelun mittaiseksi, jonka aikana ovat syntyneet tehopisteet 3+7=10. Kyseinen pisteputki on Wildin seurahistorian pisin tulokkaan luoma pisteputki. 21-vuotias hyökkääjä on tehnyt kauden 43 otteluun tehot 15+22=37.

Minnesota Wild

@mnwild
MOST POINTS IN A SEASON 107 (50-21-7)

WE ARE HAVING FUN HERE.

#mnwild

NHL

@NHL
The newest member of the 100-point club, Kirill Kaprizov! 🙌

Minnesota Wild

@mnwild
KEVIN "FRANCHISE RECORD FIVE ASSISTS" FIALA

#mnwild

Minnesota Wild

@mnwild
With an assist tonight, Matt Boldy sets the #mnwild rookie record with an 8-game point streak. Congrats Matt! 👏👏👏