Aron Kiviharjusta on puhuttu jo tovin potentiaalisena Suomen jääkiekkohistorian ensimmäisenä NHL:n ykkösvarauksena. Tämän kauden alkaessa huolta aiheutti vain neljän ottelun mittainen edelliskausi, mutta TPS:n superlupaus siirtyi muitta mutkitta suoraan U20 SM-sarjan joukkueen avainrooliin.

Tammikuussa 16 vuotta täyttäneen Kiviharjun kausi hakee tilastojen valossa vertaistaan. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin valmistautuva puolustaja mätti 35 ottelussa tehopisteet 7+23=30 keräten marraskuun vaihteesta lähtien jokaisessa ottelussa vähintään 20 minuuttia jääaikaa, jäävuoren huippuna yli 32 minuutin peliaika Kiekko-Espoota vastaan joulukuussa.

Kiviharjun pistemäärä on alle 16-vuotiaiden puolustajien piste-ennätys, jota parempaan noteeraukseen on korkeintaan saman ikäisistä hyökkääjistä yltänyt vain Patrik Laine, joka teki kaudella 2013-14 vain 0,07 pistettä enemmän ottelua kohden sulavasti luistelevaan pakkiin verrattuna. Oma pääkin pysyi hyvin puhtaana, sillä tehotilaston lukema +15 oli joukkueen sisäisessä vertailussa jaetulla ykkössijalla.

Nykyään Arizona Coyotesin skouttina toimivan, TPS:stä tutun ex-hyökkääjä Jani Kiviharjun poika ei ole vielä fysiikaltaan U20 SM-sarjankaan tasoa, mutta tekniset taidot ovat ylivertaiset parhaimmillaan jopa kuusi vuotta vanhempiin vastustajiin ja joukkuekavereihin verrattuna. Joukkueensa varakapteeni tuo kiekon vaivattomasti hyökkäysalueelle lähes sataprosenttisella varmuudella, mutta avaussyötötkin ovat priimaa.

Vuonna 2024 varattavissa oleva Kiviharju on asiantuntijoiden arvioiden mukaan vähintään kahden ennakkosuosikin joukossa kyseisessä draftissa. Potentiaalisin haastaja on kanadalainen, mutta Yhdysvaltojen junioripolkua läpikäyvä Macklin Celebrini.