NHL:n nettisivuilla kirjoitettiin tiistaiyönä, että Los Angeles Kingsin peliaikakuningasDrew Doughtyn kausi on tullut pakettiin. Kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan ranne leikattiin äskettäin, eikä tähtipakki ehdi palautumaan edes mahdollisiin pudotuspeleihin.

Doughty pelasi hänen osalta päättyneellä kaudella 39 ottelua, joissa syntyi 31 pinnaa. Pelaaja on Kingsin peliaikakuningas ajalla 25.44. Se on peräti viisi minuuttia Matt Royta (20.54) enemmän, ja keikkuupa tähti myös joukkueen pakkien pörssikärkenä.

On sanomattakin selvää, että menetys on tällä kaudella lupaavan oloista nousua pohjilta kohti pudotuspelejä tehneelle Kingsille luokkaa karmea.

Joukkue on kärsinyt viime aikoina jo muutenkin erilaisista terveyshuolista, ja esimerkiksi edellisestä pelistä sivussa olivat Doughtyn lisäksi muun muassa pakit Mikey Anderson ja Sean Walker sekä konkarihyökkäjä Dustin Brown.