Lähes kaksi kuukautta sivussa ollut New Jersey Devilsin Janne Kuokkanen palasi NHL-kaukaloihin viikonloppuna upein ottein. Devils hävisi sekä Florida Panthersille että NY Islandersille, mutta suomalaispelaaja nousi pisteille kummassakin matsissa.

Ensiksi hän summasi pisteet 1+1 ja sitten tehot 0+1. Tehotilasto nousi kummassakin matsissa yhden napsun verran plussalle.

– Janne ei ollut pelannut pitkään aikaan, joten hän oli innoissaan päästessään taas mukaan. Hän on pelannut hyvin ja juuri oikealla tavalla, ja me kaipasimme häntä, slovakialainen joukkuekaveri Tomas Tatar iloitsi NHL:n nettisivuilla.

Kuokkanen summasi viime kaudella tehopiste-ennätyksekseen 8+17=25, nyt kasassa on saldo 6+8=14. Pelaajan erityisala on alivoima, ja hän on yksi eniten joukkueen hyökkääjistä alivoimaa pelaava.

– Olen pelannut sitä paljon tällä kaudella, ja se on ollut iso osa peliäni. Olen ollut todella iloinen saadessani mahdollisuuden alivoimapelaamiseen ja roolini täyttämiseen, Kuokkanen sanoi aiemmin.

Itäisen konferenssin joukkueista toiseksi vähiten pisteitä (54) saalistaneen joukkueen kausi päättyy 13 ottelun kuluttua runkosarjaan.