Sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välillä pelattiin yhdeksän ottelua. Näissä matseissa nähtiin kaksi hattutemppua, joiden tekijöille kolme maalia samassa ottelussa on harvinaista herkkuaNHL-kierroksella kaksi epätodennäköistä maali-iloittelua – uran ensimmäinen ja toinen hattutemppu näkivät päivänvalon.

Suomen aikaa sunnuntain puolella alkaneessa New York Islandersin ja New Jersey Devilsin välisessä ottelussa uransa toisen hattutempun teki Jean-Gabriel Pageau. Myös uransa ensimmäisen hattutemppunsa Devilsin verkkoon vuonna 2019 mättänyt Islandersin varakapteeni täräytti koko ottelun kolme ensimmäistä maalia. Jos alle upotettu video ei näy laitteellasi, saat katsottua osumat tästä linkistä.

Vielä aiemmin sunnuntaina Ottawa Senatorsin Josh Norris mätti uransa ensimmäisen hattutempun. Detroit Red Wingsiä vastaan kolme maalia iskenyt viimeistellyt Erik Karlsson -treidissä Sensiin siirtynyt sentteri rikkoi samalla 30 maalin rajapyykin kuluvan kauden osalta. Jos alla oleva video ei näy laitteellasi, näet hattutempun kokonaisuudessaan tästä linkistä.