Teemu Selänne avasi Twitter-tilillään sanaisen arkkunsa ottaessaan kantaa Anaheim Ducksin nuoren tähtihyökkääjä Troy Terryn osakseen saamaan kohteluun.

Terry joutui toissa yön NHL-kierroksella Arizona Coyotesin Jay Beaglen rusikoinnin kohteeksi. 24-vuotias Ducks-tähti jakoi sittemmin kuvan turvonneesta naamastaan sosiaaliseen mediaan. Selänne twiittasi kuvan eteenpäin ja esitti samalla suoran vaatimuksen Ducksin seurajohdolle.

– En pidä siitä, kuinka näitä Ducksin nuoria tähtiä kohdellaan… Tarvitsemme pari Tie Domia tänne välittömästi. Vitsit ovat ohi, Selänne tuhahti.

Kovaotteinen Domi muistetaan NHL:ssä tappelijana, jonka tehtävänkuvaan kuului joukkueensa supertähtien, kuten Selänteen, suojeleminen – tarvittaessa nyrkein. Selänteen vuosina kirkkaimmat tähdet saivatkin operoida ilman pelkoa Terryn kokemasta kohtelusta.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Don’t like how these young Ducks stars get pushed around …we need a couple @thereal_tiedomi ‘s here…now..joke is over…