Toronto Maple Leafs ei saanut haluamaansa vahvistusta maalivahtiosastolleen, kun Arizona Coyotes kaappasi tässä tapauksessa automaattisesti käytetyltä siirtolistalta kanadalaisjoukkueen kiinnittämän Harri Säterin. Tätä menetystä se suree nyt entistä enemmän, sillä tshekkivahti Petr Mrazek loukkaantui hiljattain Boston Bruins -ottelussa.

Vamman vakavuutta ei tarkkaan tiedetä, mutta päävalmentaja Sheldon Keefen mukaan näyttää siltä, että Mrazek on jonkin aikaa sivussa tositoimista. 30-vuotias kassari ei ole vastannut odotuksiin vaahteranlehtipaidassa, sillä torjuntaprosentti 88,8 on kolme ja puoli prosenttiyksikköä edelliskauden noteerausta huonompi.

Maple Leafsin tolppien välissä on jo ennestään loukkaantumishuolia, sillä joukkueen selkeä ykkösvahti Jack Campbell on ollut sairastuvalla maaliskuun kahdeksannesta päivästä lähtien.