Samuel Heleniuksen ja Kim Nousiaisen Liiga-kaudet ovat päättyneet, mutta kummankaan pelit eivät ole tämän kauden osalta pelattu. Molemmat siirtyvät AHL-joukkue Ontario Reigniin.

Reign on farmijoukkue Los Angeles Kingsille, jonka varaamia lupauksia molemmat edellä mainitut ovat. Heleniuksella NHL-sopimus on jo tehtynä, mutta Nousiaisen kohdalla tarkoitus lienee selvittää, onko aika jo kypsä hänenkin NHL-sopimukselleen ensi kaudeksi.

Helenius on Kingsin toisen kierroksen varaus viime vuodelta. 199-senttisen hyökkääjän tehokkuus ei parantunut viime kaudesta, vaan Liiga-kausi JYPissä toi tilille 48 ottelusta pistelukemat 3+6=9.

Nousiainen varattiin Kingsiin vuoden 2019 varaustilaisuuden neljännellä kierroksella. Arvokisadebyyttinsä viime vuoden MM-kisoissa tehnyt puolustaja ei ole päässyt maajoukkuepelien makuun tällä kaudella. KalPan varakapteeni pelasi 35 ottelua tehoin 4+10=14.

Kalifornialaisjoukkueen NHL-oikeudet Nousiaiseen raukeavat, mikäli se ei tee hänen kanssaan sopimusta ennen kesäkuuta 2023.