Vegas Golden Knightsin ja Anaheim Ducksin välinen vaihtokauppa on hylätty NHL:n toimesta, Capfriendly.com-sivusto raportoi Twitterissä.

Golden Knightsin aikeena oli kaupata NHL:n siirtorajalla venäläishyökkääjä Jevgeni Dadonovin sekä ehdollinen 2. kierroksen varausvuoro (2022) Ducksiin. Golden Knights olisi saanut vastikkeena John Mooren ja Ryan Keslerin sopimukset.

Vaihtokauppa joutui NHL:n tutkintaan, sillä myöhemmin kävi ilmi, että Dadonov on listannut Ottawa Senatorsissa pelatessaan kymmenen seuraa, joihin hän ei suostu siirtymään. Ducks löytyi Dadonovin listalta, mutta Ducks, Golden Knights tai NHL eivät olleet tietoisia tästä.

Golden Knightsilla on kaatuneen vaihtokaupan jälkeen vain 405 833 dollaria tilaa palkkakatossa. Golden Knights täytyy raivata palkkakattoonsa tilaa 4,844 miljoonaa dollaria, jotta seura voi aktivoida loukkaantuneena olleen Alec Martinezin LTIR-listalta. Mark Stonen aktivoimiseen LTIR-listalta Golden Knightsin täytyisi raivata palkkakattoonsa 9,094 miljoonaa dollaria.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman huomautti tiistaina NHL Networkin lähetyksessä, että Golden Knights voi kartoittaa korvaavaa vaihtokauppaa kariutuneen Dadonov-kaupan tilalle.

Jos Dadonov kaupataan tämän kevään aikana, hän ei silloin ole edustuskelpoinen runkosarjassa tai pudotuspeleissä.

CapFriendly

@CapFriendly
The Dadonov VGK/ANA trade has been reverted on our website.

It has come to our attention that the NHL is still considering Dadonov a member of the #VGK for salary cap calculations.

Dadonov has also been on VGK game sheets the past 2 nights.

capfriendly.com/teams/goldenkn…
capfriendly.com

Vegas Golden Knights Salary Cap, Draft Picks, and Player Contracts - CapFriendly - NHL Salary Caps

Vegas Golden Knights salary cap, contracts, roster, draft picks, salary, cap space, stats, salary cap projections, and daily cap tracking